Zaloga omejena! Pokliči na 070 818 818. 

Profesionalne grelne mize Danskega proizvajalca Mensa Heating so nedvomno najbolj dovršeni izdelki na tem področju.

Cenejši tekoči stroški

Stroški enega plinskega grelnika so enaki 49 grelnikom Vireoo Pro, kar pomeni, da se vam ob zamenjavi grelnikov investicija lahko v kratkem času povrne. Zasebnik za grelnik Imus porabi 0.14€ na uro, podjetje pa le 0.04€/h ob uporabi grelne mize Vireoo Pro oziroma 0.07€/h ob uporabi mize Statio.

Zaporedno nahko vežemo do 5 grelnih miz

Ogreva le telesa in ne ozračja

Segreje se takoj po vklopu

Čist, brez vonja in zvoka

Do 89% manj CO2

Dizajn izdelan iz strani slavnega Michael Mannen-a

Življenjska doba grelca je od 5.000 do 7.000 ur normalne uporabe

Možnost oglasne nalepke na grelni mizi

←  Senzor gibanja  →

Grelna miza Vireoo ima vgrajen senzor gibanja, še en vzrok, da lahko z grelnimi mizami Mensa Heating prihranite. Senzor, nameščen pod mizno površino, bo vključil gelnik ko bo za mizo sedela vaša stranka. Senzor gibanja deluje v 3min intervalih.

Enostavna uporaba

Ste navajeni na grelnike, ki so težki, jih težko premikate in pospravljate, poleg tega pa zahtevajo ogromno električnih kablov? Grelne mize Mensa Heating so lahke za prenašanje, ob enem pa lahko zaporedno vežete do 5 grelnih miz z vtikačem na spodnjem delu miz.

Vodoodporni

Poznate običajne grelnie mize, ki so izredno težke za prenšanje, kmalu rjavijo, grelec pa pregori vsakih nekaj tednov? Predstavljajte si, da vas preseneti neurje in mize so v nevarnosti. Grelne mize proizvajalca MensaHeating so popolnoma vodoodporne, ne rjavijo in so lahke za prenašanje. Torej?

Kako deluje grelna miza

Grelne mize Mensa Heating oddajajo kratkovalovne IR žarke, ki ne ogrevajo ozračja ampak le ljudi in predmete. Na ta način se 92% energije pretvori v toploto, ki vašega gosta ne “žge” v noge, ampak prijetno greje. S tem vam prihrani 80-83% stroškov v primerjavi z drugimi električnimi grelniki in do 95-98% prihranka v primerjavi s konvencionalnimi grelniki na plin. Grelne mize so sestavljene iz dveh grelnih elementov na sprednji in zadnji strani, kar je optimalno za ogrevanje 2 oseb.

Oglasna nalepka

Želite za vašo blagovno znamko narediti nekaj dodate reklame, brandinga? Na grelno mizo Statio, lahko nalepite nalepko, ki bo goste lokala spomnila, kaj marajo naročiti 🙂 Za nalepko po vaši želji, nas kontaktirajte na info@jacob.si.

Mensa Heating – Statio

Grelniki so varni na dotik

Podjetje MensaHeating je razvilo tehnologijo, ki onemogoča pretirano pregrevanje grelnika in njenega ogrodja, pomeni da se ga lahko dotaknete brez da vas opeče. Poleg tega so vsi grelniki testirani iz strani vodilnih svetovnih inštitutov.

Čas je, da oddaš povpraševanje

[contact-form-7 id=”14751″ title=”Pošlji povpraševanje”]