Prepričani smo, da ste se že vsedeli v bar, kjer je pripekalo sonce, okoli pa ogromno mrčesa. Rešitev za to je Perfect Clime hladilni sistemi.

Zakaj Perfect Clime?

Perfect Clime so najbolj dovršeni profesionalni sistemi za ustvarjanje vodne megle. Hladilni sistemi so narejeni iz najboljših komponent na tržišču. Sisteme lahko prilagajamo po meri naročnika in zadovoljimo vsakršne zahteve ali želje.

50% manjša poraba vode

50% manjša poraba energije

90% manj kamna

Odganja mrčes

Idrobase hladilni sistemi

Vlaži zrak

Reducira prašne delce v zraku

Reguliranje z daljincem

Sistem proti kapljanju

Učinkovitost?

Učinkovitost hladilnega sistema je odvisna od trenutne temperature in vlažnosti ozračja. Idealni pogoji za delovanje so visoka temperatura (med 26°C in 45°C) in visoka relativna vlaga v zraku (med 40% in 80%). Naši hladilni sistemi Idrobase se lahko uporabljajo tudi na območjih z visoko relativno vlago v zraku.

Kako deluje?

Posebna črpalka stisne vodo pod visokim pritiskom skozi lasersko izdelane šobe, da se le ta razprši v kapljice. Razpršene kapljice ali megla v trenutku izhlapi in posledično ohlaja ozračje. Kako? Voda med izhlapevanjem spremeni agregatno stanje iz tekočega v plinastega.

Hladilni sistem – PRO Line  →

Kje uporabljati?

Hladilni sistem se lahko uporalja tako v notranjih prostorih kot na prostem, povsot tam, kjer konvencionalni sistemi ne delujejo. Hladilni sistem PerfectClime ohladi in vlaži zrak, zato je najbolj primeren na eni strani za zunanje terase lokala kot tudi za vinske kleti ali proizvodne prostore. Običajna klima deluje dobro le v zaprtih prostorih, ob enem pa izsuši zrak kar je izjemno slabo sploh za vinske kleti. 

Čas je, da oddaš povpraševanje[contact-form-7 id=”14751″ title=”Pošlji povpraševanje”]