Prodajate sadnje, zelenjavo ali meso?
Ste vedeli, da lahko prihranite do 6000€ letno?

Zakaj Humi Food?

Ker je to idealen način, da vaše sadje, zelenjava ali meso ostane sveže dalj časa, se s tem izognete kalu – izdelku neprimernemu za prodajo. Kupci imamo radi sveže izdelke.

4% manj izpada zaradi kala

zmanjša izsušitev izdelkov za 90%

50% bolj ekonomični vlažilni sistem v primerjavi s konkurenčnimi

Sistem proti kapljanju

Hitra montaža (1 ura )

Nizka poraba energije ( 125W )

Odganja insekte

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Kako deluje?

Posebna črpalka stisne vodo pod visokim pritiskom skozi lasersko izdelane šobe, da se le ta razprši v kapljice. Razpršene kapljice ali megla nato ohladi in navlaži ciljno področje. To ni nujno ravno sadje in zelenjava. Vinska klet bi morala imeti v primeru lesenih sodov vlažnost cca. 80%.

VINSKA KLET

Kje uporabljati?

Hladilni sistem in vlažilni sistem deluje skoraj na enak princip, pri čemer pri vlažilnemu sistemu voda ne spremeni agregatnega stanja, zato je vlažnost toliko večja. Tak sistem se uporablja v trgovinah s sadjem in zelenjavo, prodajalnah z mesom in ribami, na stojnicah ali vinskih kleteh.

Humi Food lahko poljubno nastavljate in vodni curek usmerite na določeno področje, bodisi je površina vodoravna ali poševna. Napeljava je diskretna in enostavna za montažo.

Brokoli
Korenje

Prednosti so jasne

Glede na rezultate raziskav, lahko z Humi Food sistemom preprečite izsuševanje sadja in zelenjave do 90%, kar podaljša svežino do 72 ur. Če imate dnevnega prometa 500€, vam to z 4% manjšim izpadom prinese 6000€ prihranka letno. Investiraj = prihrani na dolgi rok.

Limone
Jagode

Čas je, da oddaš povpraševanje

[contact-form-7 id=”14751″ title=”Pošlji povpraševanje”]